Equalit

Equalit

Label van afbeelding

Equalit is het Shared Service Center voor de ICT dienstverlening van de gemeenten Alphen-Chaam Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Woensdrecht, Zundert, voor de OMWB (Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant) en de sociale werkvoorziening !Go. Equalit zorgt voor het bij elkaar brengen van kennis en ervaring vanuit de verschillende deelnemers.

Meer over equalit

Werken bij

Werken bij Equalit betekent een bijdrage leveren aan een betere ICT werkomgeving voor onze aangesloten gemeentes (deelnemers). Zonder ICT zijn er geen gemeentelijke diensten.
De deelnemers kijken met een kritische blik mee over onze schouders. Dat vraagt om een snelle, soepele en vooral kundige dienstverlening. Wat werken bij Equalit behalve bevredigend ook erg interessant maakt!
Wil je meer weten over werken bij Equalit, kijk dan eens op de pagina 'Werken bij'.

Werken bij

Vacature

Word expert op het gebied van informatiebeveiliging!

Wil jij je specialiseren in informatiebeveiliging? Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is en waar je de ruimte krijgt om jouw kennis en kunde op gebied van informatiebeveiliging te ontwikkelen? Dan ben jij onze Junior Security Officer.

Equalit zoekt een Junior Security Officer 36-32 uur, klik hier voor de vacature.

Vacature